Om Rennsport

Tanken med Rennsport är att jobba med det som vi älskar… Underhålla, förädla Porschar samtidigt som vi har personlig kontakt med kunden och att du känner dig trygg med att lämna bilen till oss och allt detta till ett rättvist pris! Vi utför nu även setup & cornerweight för bankörning.

Vi har många års erfarenhet inom branschen. Filip har arbetat på DinBil i 10år som mekaniker och under den tiden byggde han ett antal bilar som blev prisvinnare i flera utställningar. Han har även arbetat på Porsche Center Göteborg i 4 år fram tills Maj 2010 då han tog beslutet att satsa heltid på Rennsport.
Har ett hjärta som slår lite extra för BMW M bilar, kört Porsche till & från i många år och till vardags har det mestadels varit Volkswagen och Audi. Drömbil: BMW M1 Procar.

Daniel har stor erfarenhet från flera racingteam runt om i Sverige i klasser såsom STCC, Carrera Cup, Supertouring, Radical samt Clio Cup. Tävlat i Timeattackserier med BMWs samt långlopp med en Cupra STCC-bil, även på Spa 12h i Belgien. Numera är det Rally-SM som är aktuellt där han kör en Mitsubishi Evo 6 i den fyrhjulsdrivna klassen. Drömbil: BMW Z4 GT3

Mattias är vårat senaste tillskott 2021 och har jobbat på BMW i över 20år som certifierad M-tekniker. Även som racemekaniker i Porsche Carrera Cup under ett par år. Mattias kör även han en läcker & snabb BMW M3 E46 på Nurburgring när vi är nere. Vi tar nu även emot BMW M-bilar för service och underhåll! Drömbil: Mclaren F1

Vi tre älskar racing och motorsport, tävlar samt kör mycket trackdays/bandagar både själva och med våra kunder här hemma i Sverige och i Tyskland.