Om Rennsport

Tanken med Rennsport är att jobba med det som vi älskar… Underhålla, förädla Porschar samtidigt som vi har personlig kontakt med kunden och att du känner dig trygg med att lämna bilen till oss och allt detta till ett rättvist pris!

Vi har många års erfarenhet inom branschen. Filip har arbetat på Din Bil i 10 år som mekaniker och under den tiden byggde han ett antal bilar som några blev prisvinnare. Har även arbetat på Porsche Center Göteborg i 4 år fram tills Maj 2010 då han tog beslutet att satsa heltid på Rennsport.
Har ett hjärta som slår lite extra för BMW M bilar, har kört Porsche till och från i många år och till vardags har det mestadels varit Volkswagen och Audi.

Daniel har stor erfarenhet från flera racingteam runt om i Sverige i klasser som Carrera Cup, STCC, Radical samt Clio Cup. Tävlat i Timeattackserier med BMWs samt långlopp med en Cupra STCC-bil, även på Spa i Belgien. Numera är det Rally som är aktuellt där han kör i en Mitsubishi Evo 7 i den fyrhjulsdrivna klassen.

Mattias är vårat senaste tillskott iår, han kommer från BMW M-bilar med över 20-års erfarenhet av dessa fantastiska bilar. Mattias kör även han en BMW M3 på Nurburgring med oss!

Vi tre älskar racing och motorsport, tävlar samt kör mycket trackdays/bandagar både själva och med våra kunder. 

/ Filip Jannerberg